Kokouskutsu: Helsingin Jyryn syyskokous 9.11.2016 klo 17.30

3.10.2016

Helsingin Jyry ry:n syyskokous pidetään keskiviikkona 9.11.2015 klo 17.30.

Kokouspaikka on Työväenliikkeen kirjaston kokoustila, Sörnäisten rantatie 25 A.  (Tarvittaessa voi soittaa puhelinnumeroon 050-3550537.)

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 6 §:ssä määrätyt syyskokousasiat.

Helsingin Jyryn johtokunta

*

Tässä lyhyesti syyskokouksen keskeiset asiat:

Syyskokouksessa käsitellään sääntöjen mukaisesti vuoden 2017 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Seuralle valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja taloudenhoitaja sekä muut johtokunnan jäsenet vuodeksi 2017. Lisäksi valitaan seuralle toiminnantarkastajat vuodeksi 2017.      

Kokouksessa käsitellään  myös muut kokouksen käsiteltäväksi annetut esitykset ja  esille tulleet asiat. Esitysten antamisesta seuran yleiskokouksille sanotaan säännöissä näin: ”Vuosi- tai syyskokouksen käsiteltäväksi tarkoitettu esitys on jätettävä kirjallisena johtokunnalle viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta. Jos esitys koskee asiaa, josta lain mukaan on mainittava kokouskutsussa, esitys on jätettävä johtokunnalle niin hyvissä ajoin, että johtokunta ehtii sisällyttää asian kokouskutsuun. Vuosi- tai syyskokoukselle tehdyistä esityksistä on seuran johtokunnan annettava kirjallinen lausunto.”

Säännnöt ovat kokonaisuudessaan luettavissa osoitteessa http://www.helsinginjyry.fi/johtokunta/helsingin-jyry-ry-n-saannot/